Les nostres produccions estan destinades a tothom des de festes de particulars de molt baix pressupost a grans empreses com ajuntaments , sales, discoteques, o per a qualsevol que ho requereixi. Tu demana el que vols nosaltres ens adaptem al teu pressupost.

També fem assessorament per al music o empresari del sector nocturn o sector del espectacle incluint promoció per al seu local o grup.

Podem proveir-vos de tot allò necessari per als vostres actes: tot tipus de musics i artistas de petit i gran format, dj, go gos, nans,xanquers,mappings,equips de so i llums, tarimes, escenaris, camerinos, wc, generadors, carpes,catering, runers,staff, merchandising,així com personal especialitzat: regidors i tècnics. etc..

 


Treballem amb les millors empreses del sector.

Esterminioproduccions és :
-Management
-Produccions de Concerts
- Serveis Culturals
- Programació d’espectacles infantils,
-Animacions
-Programació d’espectacles per adults
-Fester per discoteques animacions
-Concerts i festes de petit i gran format

…….

 


Esterminioproduccions


és una empresa dinàmica amb visió de futur que neix dedicada a oferir serveis integrals en el sector cultural.

 

La producció de qualsevol tipus d’esdeveniment o acte col-lectiu requereix d’un disseny, un control i una bona coordinació.

 

Garantim la qualitat en el servei entre els nostres clients i el producte final, adaptant-nos a les necessitats reals de l’esdeveniment amb un tracte personalitzat i adequat a les necessitats específiques de cada projecte.


Avalats per a mes de 25 anys d’experiència.